LRF Samköp AB

LRF Samköp AB – Hållbar Energi för Lantbruket

LRF Samköp AB, med huvudsäte i Stockholm, erbjuder elavtal som fokuserar på att stödja lantbruk och landsbygd. De erbjuder ett brett sortiment av rörliga elavtal, alla baserade på månadspriser, för att ge flexibilitet och anpassning efter marknadens förändringar.

El från Förnyelsebara Källor

LRF Samköp AB:s el kommer från förnyelsebara källor som sol, vind och vatten, vilket speglar deras engagemang för miljön. Denna inriktning på grön energi är i linje med deras uppdrag att stödja hållbarhet inom lantbruket.

Olika Betalningsalternativ för Dina Behov

Kunder hos LRF Samköp AB kan välja mellan olika betalningsalternativ som E-faktura och traditionell pappersfaktura, vilket ger dem flexibilitet i hanteringen av sina energikostnader.

Kontakta LRF Samköp AB

För mer information om att jämföra elpriser eller teckna elavtal med LRF Samköp AB, kan de nås på info@bondensel.se eller telefon 0771-401 400. De erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika energibehov.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både LRF Samköp AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om LRF Samköp AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress LRF Samköp AB 105 33 Stockholm
E-post info@bondensel.se
Telefonnummer 0771-401 400