Billigaste elbolaget - Jämför billiga elbolag

På Elmarknad.se jämför du elavtal från över +150 elbolag och byter enkelt till det billigaste elbolaget i ditt elområde. Sänk din elkostnad idag!

Vilket är det billigaste elbolaget idag?

Det finns idag över +150 elbolag och mer än +5000 elavtal på den svenska elmarknaden. Priser och villkor ändras dagligen och det är både svårt och tidskrävande att jämföra elavtal på egen hand. Vi på Elmarknad.se samlar dagligen in information från alla Sveriges elbolag så att du snabbt och enkelt kan söka, jämföra & teckna det bästa elavtalet. Påbörja en jämförelse idag.Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp aktuella elavtal från olika elbolag i ditt elområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Vilket elbolag ska man välja?

Det finns inget enkelt svar på denna fråga men om du vill hitta det billigaste elbolaget i ditt område är det enklast att använda vår prisjämförelse. Med vår kostnadsfria jämförelsetjänst söker du enkelt fram elavtal från alla Sveriges elbolag i ditt område baserat på dina preferenser.

Vilket elbolag har minst påslag?

Det elbolag som har lägst påslag varierar från dag till dig. Utöver påslaget är det också viktigt att du räknar med andra fasta kostnader och beräknar din kilowattkostnad med ett jämförpris. Vi på Elmarknad.se har gjort detta enkelt för dig genom att vi slår ut alla fasta kostnader baserat på din årliga förbrukning och lägger till dessa som ett ackumelerat prispåslag.

Vilket elbolag har lägst månadsavgift?

Lägst månadsavgift betyder inte alltid lägst pris. Utöver månads- eller årsavgifter har de flesta elbolag olika typer av påslag som tillkommer vilket innebär att du alltid bör kolla elbolagets jämförpris.

Vilket elbolag har billigast fasta, rörliga & timpriser?

Eftersom priser & kampanjer förändras dagligen är det bäst om du gör en aktuell prisjämförelse. Vi på Elmarknad.se samlar dagligen in elpriser & villkor från samtliga av Sveriges elbolag så du enkelt kan teckna det billigaste elavtalet i ditt område.