Bästa elbolaget - Jämför bästa elbolagen

På Elmarknad.se jämför du elavtal från över +150 elbolag och byter enkelt till det bästa elbolaget i ditt elområde. Sänk din elkostnad idag!

Vilket elbolag är billigast & bäst?

Det finns idag över +150 elbolag och mer än +5000 elavtal på den svenska elmarknaden. Priser och villkor ändras dagligen och det är både svårt och tidskrävande att jämföra elavtal på egen hand. Vi samlar kontinuerligt in information från alla Sveriges elbolag så att du snabbt och enkelt kan hitta det bästa elavtalet i en digital jämförelsetjänst.Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp aktuella elavtal från olika elbolag i ditt elområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Vilket elbolag har lägst spotpris?

Alla elbolag har samma spotpriser men däremot kan inköpspriset för rörliga avtal skilja sig mellan elbolag. Detta beror på att alla elbolag betalar olika för elen de köper in baserat på deras kunder förbrukningsprofiler vilket översätts i ett volympåslag. Om du vill kunna påverka ditt inköpspris ska du därför teckna ett s.ka. timprisavtal där du blir debiterad för det faktiska elpriset som gäller när du väl använder den. För att jämföra och se vilket elbolag som kan erbjuda dig bäst pris kan du enkelt använda vår kostnadsfria tjänst för att jämföra elavtal.

Vilket elbolag har bäst rörliga priser?

Det elbolag som har bäst rörligt pris varierar dagligen. Skillnaden mellan det bästa & sämsta elbolaget kan påverka din elkostnad drastiskt. Därför behöver du göra en aktuell jämförelse av rörliga avtal när det är dags för dig att jämföra & teckna nytt. Du kan använda vår prisjämförelsetjänst för att se elpriser från samtliga elbolag i Sverige och hitta det elbolag som passar dig bäst.

Vilket elbolag har bäst fasta priser?

Det elbolag som har bäst fast pris varierar dagligen. Skillnaden mellan det bästa & sämsta elbolaget kan påverka din elkostnad drastiskt. Därför behöver du göra en aktuell jämförelse av fasta elavtal när det är dags för dig att jämföra & teckna nytt. Du kan använda vår prisjämförelsetjänst för att se elpriser från Sveriges samtliga elbolag och hitta det elbolag som passar dig bäst.

Vilket elbolag har bäst timpriser?

Det elbolag som har bäst timpris kan variera dagligen. Skillnaden mellan det bästa & sämsta elbolaget kan påverka din elkostnad drastiskt. Därför behöver du göra en aktuell jämförelse av timprisavtal när det är dags för dig att jämföra & teckna nytt. Du kan använda vår prisjämförelsetjänst för att se elpriser från Sveriges samtliga elbolag och hitta det elbolag som passar dig bäst.

Hur ofta kan man byta elbolag?

Du kan byta elbolag hur ofta du vill. Dock bör du kolla dina nuvarande avtalsvillkor så du inte är bunden och därmed kan bli skyldig att betala en brytavgift om du bryter ditt elavtal i förtid.

Vilket elbolag ska man välja?

Det finns +150 elhandelsbolag att välja mellan och vilket som passar dig bäst beror på en rad faktorer. Det enklaste sättet att hitta det bästa elbolaget är att använda en jämförelsetjänst där du söker fram elpriser & elavtal i ditt lokala område. Hos oss på Elmarknad.se samlar vi dagligen in priser & villkor från elbolagen så du snabbt & enkelt kan söka, jämföra och teckna det bästa elavtalet i ditt elområde.