Om Elmarknad.se

Hej och varmt välkommen till Elmarknad.se, en av Sveriges främsta jämförelsetjänster för elavtal. Vårt mål är att bidra till en transparentare elmarknad där du som kund får insyn i marknadens olika elavtal. Detta gör vi möjligt genom vår enkla jämförelsetjänst. Här på Elmarknad.se kan du nämligen gratis jämföra elpriser & villkor från +150 elbolag och enkelt byta till det bästa elavtalet i ditt elområde.

Elmarknad.se har kontor i flera städer med huvudkontor i Stockholm. Tillsammans arbetar vi alla mot ett gemensamt mål - att bidra till en transparent elmarknad som är mer fördelaktig för dig som kund.

Vad kan Elmarknad.se hjälpa dig med?

Vi hjälper dig som kund att fatta informerade beslut om vilket elavtal som passar dig eller ditt företag bäst. Detta gör vi genom vår smidiga jämförelsetjänst. Vi hjälper dig också att genomföra din bytesansökan, på några få minuter dessutom. Du kan också jämföra offerter på solceller med möjlighet att sänka din månadskostnad.

Via Elmarknad.se fyller du i din boendetyp, hur mycket du förbrukar och vilken typ av avtal du letar efter. Därefter hittar du enkelt det bästa elavtalet av tusentals aktuella erbjudanden och byter enkelt till det elavtal som passar dig bäst. Vi har exklusiva samarbeten med elbolag runtom i Sverige som erbjuder ännu bättre priser än du normalt sett skulle hitta via andra kanaler. Det är kostnadsfritt för dig att genomföra en sökning och Elmarknad.se får betalt av elbolagen först om du väljer att gå vidare med ett erbjudande. Det tar endast någon minut att genomföra en sökning, därefter kan du i lugn och ro jämföra dina erbjudanden och teckna det elavtal som är bäst för dig. Detta gäller både privat- och företagskunder. På Elmarknad.se går det snabbt, smidigt och enkelt.

Våra partners

För att ge dig som kund möjlighet att enkelt jämföra marknadens elavtal har vi exklusiva samarbeten med några av Sveriges främsta elbolag samtidigt som du jämför elavtal från samtliga +150 elbolag i Sverige.

Vår historia

Elmarknad.se har funnits på den svenska marknaden sedan 2015. När Elmarknad.se grundades fanns det få aktörer som erbjöd tjänsten att jämföra elavtal. Detta ville Elmarknad.se ändra på. Sedan lanseringen har vi arbetat hårt för att göra elmarknad mer transparent och digitaliserad. Idag är vi en av Sveriges största jämförelsetjänster för elavtal - med ett fulländat digitalt erbjudande. Med vår webbaserade tjänst kan vi nämligen erbjuda dig möjligheten att jämföra unika erbjudanden.

Vi har nyligen expanderat vår jämförelse med en offerttjänst för solceller och planerar att utöka denna service med bl.a. elbilsladdare, värmepumpar och annat som påverkar din totala energiförbrukning.

Vår ambition

Vår ambition är att öka transparens på elmarknaden genom att få fler kunder att fatta informerade beslut. Via Elmarknad.se tjänst kan vi hjälpa våra kunder att få insyn i marknadens olika elpriser och därmed bidra till en transparentare elmarknad som är mer fördelaktig för dig som kund. Vi brinner också för digital utveckling av nya tjänster med målet att öka transparens och påskynda övergången till en hållbar elmarknad.

För medieförfrågningar och press, kontakta vår VD, Andreas Andersson andreas@elmarknad.se.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt efter skickliga och engagerade medarbetare som brinner för att göra skillnad. Vi värdesätter egenskaper såsom ambition, ödmjukhet, öppenhet och innovationsförmåga. Vill du vara med och bygga vidare Sveriges största jämförelsetjänst för elavtal? Besök vår karriärsida för mer information om våra lediga tjänster.

Illustration om elmarknaden