Boo Energi

Boo Energi AB - Din pålitliga partner för hållbar energi

Boo Energi AB, grundat 1993 och beläget i Saltsjö-Boo, är ett framstående energibolag som levererar högkvalitativ och hållbar energi. Företaget är känt för sitt engagemang i lokala energilösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive elhandel och elnätsdrift.

Teckna elavtal hos Boo Energi

För kunder som önskar teckna elavtal, erbjuder Boo Energi skräddarsydda lösningar. De har flexibla elavtal, som Boo-portföljen, vilket är en kombination av rörliga och fasta priser för att minska risken för stora prissvängningar. Dessutom är företaget engagerat i att leverera 100 % klimatpositiv el, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konsumenter.

Kundservice och Support

Boo Energis kundservice är dedikerad till att erbjuda exceptionell service. Med sin användarvänliga app kan kunder enkelt följa sitt elanvändande och få insikter för att optimera sin elkostnad.

Välj Boo Energi för en hållbar framtid

Att välja Boo Energi innebär att stödja ett företag som är djupt förankrat i hållbarhetsarbete och lokal utveckling. För mer information eller för att teckna ett elavtal, besök deras hemsida eller kontakta dem på 08 - 747 51 00.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Boo Energi och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Boo Energi elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Box 103 132 23 Saltsjö-Boo
E-post kundservice@booenergi.se
Telefonnummer 08-7475170