AB Borlänge Energi

Borlänge energi - Din väg till ett hållbart elavtal

Välkommen till en värld av hållbara och konkurrenskraftiga elavtal från AB Borlänge Energi. Med sitt fokus på förnybar energi, erbjuder bolaget el från sol-, vind-, och vattenkraft, vilket gör dem till ett attraktivt val för den medvetna konsumenten.

Varför välja Borlänge Energi?

Att teckna ett elavtal med Borlänge Energi innebär inte bara att du bidrar till en mer hållbar framtid, utan du får även tillgång till mångsidiga avtalsalternativ. Välj mellan fast pris, rörligt pris eller det unika Borlängepriset för en anpassad och prisvärd energilösning

Jämför elavtal och hitta det billigaste elavtalet

Genom att jämföra elavtal och priser, kan du som konsument göra ett välgrundat val. Borlänge Energi erbjuder transparenta och lättförståeliga avtal, vilket gör det enkelt för dig att hitta det billigaste elavtalet som passar just dina behov.

Extra tjänster och fördelar

Förutom elavtal erbjuder Borlänge Energi tjänster som laddboxar för elbilar, med inbyggda energimätare och dynamisk lastbalansering. Deras app ger dig tillgång till fakturor, energianvändning och möjligheten att kommunicera direkt med kundservice

Du når dem på telefonnummer0243-730 00 eller e-post på kund@borlange-energi.se

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både AB Borlänge Energi och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om AB Borlänge Energi elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Box 834 Nygårdsvägen 9 781 28 BORLÄNGE
E-post kund@borlange-energi.se
Telefonnummer 0243-73000