OKQ8

Information om OKQ8

OKQ8 har 0 aktiva elavtal hos Elmarknad.se. Bolaget har fler antal fasta elavtal än rörliga just nu. Antalet fasta elavtal är 0 och antalet rörliga elavtal med månadspris är 0 och antalet med timpris är 0. Elpriser & villkor OKQ8 hittar du hos Elmarknad.se. Bolaget är inte anslutna till Elmarknads tjänst, därav finns endast statistik och prisuppgifter hos Elmarknad.se! En ansökan går således inte att fullfölja.


Vad ingår i ditt elavtal hos OKQ8?

Bolaget kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men som standard gör de det inte vilket innebär att de kan tillkomma en avgift. Bolaget är inte certifierade inom Schysst Elhandel. Hos OKQ8 kan du betala med E-faktura, autogiro, traditionell pappersfaktura, du väljer detta i samband med att du ansöker om ett elavtal. Bolaget erbjuder inte prisgaranti på sina fasta eller rörliga avtal. Prisgaranti innebär kortfattat att elbolaget matchar ett annat elhandelsbolags pris.


Kontaktuppgifter OKQ8

OKQ8 har sitt huvudsäte på Box 23 900 104 35 Stockholm. Elbolaget kan nås på telefonnummer 020-65 65 65 eller om du vill skicka mail så gör du de på el@okq8.se. Du kan enkelt se priser och villkor elavtal tillhörande OKQ8 via Elmarknad.se jämförelsetjänst.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
AdressBox 23 900 104 35 Stockholm
E-postel@okq8.se
Telefonnummer020-65 65 65

Information om OKQ8 elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både OKQ8 och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt