Lykta

Lykta - En lysande lösning för ditt hem

Letar du efter billigaste elavtalet för ditt hem? Lykta erbjuder konkurrenskraftiga priser och enkelhet i sitt elavtal. Det är inte bara ett sätt att spara pengar, utan även ett steg mot en mer hållbar framtid.

jämför elavtal och upptäck skillnaden

Att jämföra elavtal kan vara förvirrande. Med Lykta blir det enklare. De erbjuder transparenta priser och villkor, vilket gör det lätt för dig att se vad du faktiskt betalar för.

Varför välja Lykta?

Med fokus på förnybar energi är Lykta det självklara valet för miljömedvetna konsumenter. De erbjuder enkelhet i varje steg – från att teckna elavtal till att förstå din faktura.

jämför elpris och få mer för pengarna

Genom att jämföra elpris kan du se hur Lykta står sig mot konkurrenterna. De strävar efter att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten eller miljöansvaret.

Kontakta Lykta idag

Är du redo att göra en förändring? Besök deras webbplats för mer information eller för att jämföra elbolag och teckna ditt nya elavtal. Du kan även nå dem via kundservice@lykta.se eller ringa 010-1234567.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Lykta och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Lykta elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Lykta AB Tomtebogatan 5 113 39, Stockholm
E-post hej@lykta.energy
Telefonnummer