Fortum

Förstå Fortum - En Ledare inom Fossilfri El

Fortum, ett framstående energibolag grundat 1998, är känt för sin fokus på hållbarhet och utveckling av miljövänliga energilösningar. Med sitt engagemang i att främja en hållbar framtid, erbjuder Fortum 100% fossilfri el till sina kunder, säkerställande av en miljövänlig energiförsörjning över hela Sverige.

Varför Välja Fortum?

För dig som söker efter jämför elavtal eller det billigaste elavtalet, utmärker sig Fortum genom sina konkurrenskraftiga erbjudanden och rabatter. De erbjuder attraktiva rabatter för nya kunder, seniorer och studenter, vilket gör dem till ett attraktivt val för olika demografier. Dessutom erbjuder Fortum ett unikt Eurobonus-program för sina kunder.

Teckna Elavtal med Fortum

Att teckna elavtal med Fortum är enkelt och anpassningsbart. De tillhandahåller både fasta och rörliga elavtal, med möjlighet att skräddarsy tjänster efter individuella behov. Detta inkluderar alternativ för miljövänlig el och tjänster som Prisskydd för perioder med högre elpriser.

Telefon: 020-46 00 00
Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna
Organisationsnummer: 556006-8230

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Fortum och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Fortum elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress 115 77 STOCKHOLM
E-post kundservice@fortum.com
Telefonnummer 020-460000