Öresundskraft

Öresundskraft – Din Partner för Miljövänlig och Förnybar Energi

Öresundskraft, ett kommunägt elbolag i Helsingborg, erbjuder miljövänliga elavtal med 100% förnybar energi. Med en mängd av elavtalstyper, inklusive SmartEl och Framtidsavtalet, ger de kunderna möjlighet att teckna elavtal som bidrar till utbyggnaden av förnybar energi och stärker klimatarbetet.

Välj Mellan Rörliga och Mixade Elavtal

Öresundskraft ger dig som kund flexibiliteten att jämföra elavtal och välja det som passar bäst. Vare sig du föredrar rörliga elpriser eller ett mixat elavtal, så kan du vara säker på att du bidrar till en hållbar energiframtid.

Engagera Dig i Solenergi med Framtidsavtalet

Genom Framtidsavtalet kan kunderna inte bara njuta av fördelarna med förnybar energi utan även direkt stödja utbyggnaden av solcellsanläggningar, vilket är ett unikt sätt att bidra till en grönare framtid.

Kontakta Öresundskraft

För ytterligare information om hur du kan jämföra elpriser eller jämföra elbolag, kontakta Öresundskraft på kundservice@oresundskraft.se eller 042-490 32 00. De är redo att erbjuda expertis och skräddarsydda energilösningar.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Öresundskraft och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Öresundskraft elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Box 642 25106 Helsingborg
E-post info@oresundskraft.se
Telefonnummer 042-4903000