Billig el Örebro » Jämför och teckna billig el i Örebro

Du har väl inte missat att Elmarknad.se har en kampanj på billig el i Örebro? Du har säkert sett och hört oss ute på gator & torg? Elmarknad.se jämförelsetjänst för elavtal & elpriser som ser till att du får ett så billig elavtal som möjligt och slipper betala i onödan nu när elpriserna är så höga. Kampanjen är tidsbegränsad, så jämför nu!

 • Snabbt
 • Enkelt
 • Kostnadsfritt

4.9
Elmarknad google review
Google logo
Section 2

Billigaste elen i Örebro

Elmarknad har elpriser & elavtal från alla elbolag i Örebro. Genom att prisbevaka & jämföra elavtal och elpriser kan du hitta de billigaste elavtalet i ditt område. Hos Elmarknad.se hittar du rörliga elavtal likväl som fasta elavtal. Så du kan välja den avtalstyp som passar dig! Bra, visst?

Elmarknad hjälper dig att hitta billig el

Elmarknad.se’s uppgift är att hjälpa just dig att hitta det billigaste elpriset så att du kan lägga dina pengar på roligare saker, än el till ditt hushåll. Vi har hjälpt 100-tals kunder som bor i just Örebro med att hitta de billigaste elavtalet.

Section 2

Så går det till

Det ska inte vara svårt att hitta det bästa elavtalet! Med 3 enkla steg hjälper vi dig till ett grönare och billigare elavtal.

image 1

Jämför elbolag

Hitta elavtal från Sveriges elbolag och sortera efter dina val

image 2

Välj elavtal

Välj det elavtal som passar dig bäst utifrån dina önskemål

image 3

Spara pengar

Byt till det bästa elavtalet och sänk dina energikostnader

Om billig el i Örebro

Varför är det billig el i Örebro?

Elmarknad.se har just nu en kampanj i Örebro som medför att elen är extra billig i ditt elområde. Genom att Elmarknad har exklusiva samarbeten har vi alltid det lägsta elpriset, varvid vi kan hjälpa kunder att sänka sina elkostnader ordentligt. För oss hos Elmarknad är det viktigt att våra kunder inte betalar för mycket för den el de förbrukar!

Spara pengar med billig el i Örebro

Fast pris eller rörligt pris, lägenhet eller villa, liten eller hög elförbrukning – vi har avtalet du söker oavsett vad du föredrar. Vi hjälper dig hitta det bästa elavtalet i hela . Våra kunniga rådgivare hjälper gärna till med tips och råd för hur du kan sänka din elförbrukning och sänka din elräkning.

Bästa elbolaget i Örebro just nu

I Örebro hitta du elpriser från de flesta elbolagen i Sverige. Vi samlar in priser och villkor från Sveriges samtliga elbolag och presenterar det i en enkel jämförelsetjänst. Däremot så har inte alla elbolag elavtal i alla elområden. Att byta elavtal hos Elmarknad.se tar inte mer än ett par minuter och du kan spara tusenlappar varje månad på att välja det som passar din situation bäst.

Vilka elbolag finns i Örebro?

Baserat på dina preferenser, ditt elområde, om du bor i villa eller lägenhet och vad du har för förbrukning hämtar Elmarknad upp den billigaste elen från samtliga aktiva elbolag i ditt elområde. Ett vanligt missförstånd är att man inte kan välja elbolag baserat på vad man bor och till viss del stämmer det. Oavsett var du bor i landet finns det nämligen en förbestämd elnätsägare som äger och förvaltar elnätet. Vilket elnätsbolag du har kan du inte styra på något sånt än vart du väljer att bo - däremot kan du välja vilket elhandelsbolag du vill. Elhandelsbolagen är de företag som man ofta kallar för “elbolag” och hanterar handeln av el på elbörsen. I Sverige finns idag över +150 elbolag som erbjuder flera tusentals avtal vilket gör det svårt och tidskrävande att jämföra på egen hand. Därför kan du enkelt jämföra via vår jämförelsetjänst och hitta bästa elbolaget i ditt elområde.

Vilka elnätsbolag finns det i Örebro?

I Sverige finns ett tjugotal olika elnätsbolag. Om du behöver veta vilket elnätsbolag som äger nätet på din adress kan du använda Elmarknad’s verktyg för att hitta elnätsområde. Verktyget hittar du här.

Section 2

Alltid hos Elmarknad.se

 • Snabb & enkel jämförelse av elavtal
 • Få kostnadsfria tips & råd - öppet dygnets alla timmar, året om!
 • Håll utkik efter mer spännade nyheter & tjänster framöver!
 • Hitta bra & miljövänliga elavtal från de bästa elbolagen!

Frågor & svar
 • Vilket elbolag är bäst för mig?
  Vilket elbolag som är bäst för just dig påverkas av vart i landet du bor, hur mycket du förbrukar, vilken typ av elavtal du vill ha och hur marknadsläget ser ut just idag. Genom vår enkla jämförelsetjänst får du snabbt och enkelt en överblick över vilket elbolag som är bäst för dig utifrån din unika situation. Påbörja jämförelsen nu!
 • Ska jag välja fast eller rörligt elpris?
  Beroende hur mycket el du förbrukar och hur priskänslig privatekonomi du har så finns det olika rekommendationer. Historiskt sett så är rörligt elpris billigare men om du t.ex. bor i villa och har en hög elförbrukning kan elpriset höjas väsentligt under vinterhalvåret. Vill du därför ha en jämnare utgiftskurva över året så rekommenderar vi fast elpris. Du kan även välja ett s.ka. mixavtal som ger rörligt elpris på sommarhalvåret och fast elpris under vinterhalvåret.
 • Varför ska jag jämföra elavtal på Elmarknad.se?
  Skillnaden mellan det bästa och sämsta elavtalet kan göra stor skillnad på din privatekonomi. Om du inte gör ett aktivt val av elavtal kan ditt elbolag dessutom ge dig ett så kallat anvisat avtal. Med ett anvisat avtal betalar du ofta 30-50% mer än vad du behöver. Genom att göra ett aktivt val sparar du redan där pengar och om du dessutom jämför elavtal kan du spara ännu mer pengar som du kan hitta på roliga saker med. Hos oss jämför du inte bara dagsfärska elavtal från samtliga sverige elbolag utan vi hjälper dig dessutom med bytet.
 • Hur mycket kan jag spara?
  Beroende på vilket elpris du har, vart du bor och hur mycket el du förbrukar så skiljer det sig hur mycket pengar du kan spara. Normalt sett så kan du spara alltifrån hundralappar till tusenlappar. Eftersom att elpriserna förändras varje år så är det inte alltid du sparar pengar när du omförhandlar ditt elavtal men det lönar sig alltid att jämföra elpriser och välja det elbolag som ger dig det bästa elpriset för stunden. Påbörja en jämförelse ovan för att ta reda på vilket elbolag som kan ge dig det billigaste elavtalet.
 • Kan jag jämföra elpriser trots att jag är bunden till ett avtal?
  Om du vet att du redan är bunden till ett avtal så kan du självklart jämföra elpriser ändå. Det finns däremot inga garantier för att det elavtal som är bäst för din situation idag passar dig bäst imorgon. Gör därför en dagsfärsk sökning när det väl är dags. Du kan självklart höra av dig till oss redan nu så påminner dig när det är dags att byta elavtal.
 • När byts mitt elavtal ut?
  Alla bekräftade byten skickas över till elbolagen efter 14 dagar. Därefter skickar det nya elbolaget över din bytesförfrågan till ditt elnätsbolag som bekräftar bytet till utsatt datum.

Gör din plånbok & miljön en tjänst

Börja en avtalsjämförelse och hitta det billigaste elavtalet eller bästa miljöavtalet på elmarknad.se idag.