Elskling » Aktuellt angående Elskling

Elskling.se är en webbaserad tjänst som ger konsumenter enkel tillgång till jämförelser av alla elavtal från de flesta elbolagen på den svenska marknaden. Elanvändare kan enkelt jämföra elpriser och byta elavtal för att minska sina elkostnader och välja ett elhandelsbolag med hög kundnöjdhet och miljömedvetenhet. Tjänsten innehåller även kampanj-elavtal som endast finns tillgängliga på elskling.se. Elskling.se är helt kostnadsfri för elanvändare att använda och har som mål att erbjuda en hög kvalitet på användarupplevelse och bytesprocess.Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp aktuella elavtal från olika elbolag i ditt elområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Vad erbjuder Elskling?

Elskling.se erbjuder elbolag en resultatbaserad sälj- och kommunikationskanal där de endast betalar för kunder som förmedlas via tjänsten. Elbolagen har också möjlighet att erbjuda specifika kampanjer exklusivt via elskling.se till hela eller delar av alla elanvändare.

Som andra jämförelsetjänster bidrar elskling.se till ökad transparens på den svenska elmarknaden. Detta leder till en positiv konkurrens och främjar utvecklingen av sveriges elmarknad. Konsumenter kan fatta medvetna och aktiva beslut kring sin elkonsumtion och de kostnader, miljöpåverkan med mera, som är förknippade med elavtal.

Vilka är grundarna bakom Elskling?

Elskling AB är en oberoende tjänst som grundats av fem privatpersoner med syftet att öka transparensen på den svenska elmarknaden genom att erbjuda en heltäckande och högkvalitativ jämförelsetjänst. Elskling.se startade redan 2007 och sedan dess har elskling.se hjälpt över 1 miljoner svenska hushåll att jämföra och byta elavtal. Företaget har mottagit priser & utmärkelser som en av Sveriges 100 bästa sajter av Internetworld 2012 och som ett Gasellföretag 2012 av Dagens Industri. Elskling AB har även fått AAA-rating från Soliditet vilket indikerar en hög kreditvärdighet.