Trollhättan Energi AB

Trollhättan Energi AB: Hållbara Lösningar för en Grönare Framtid

Trollhättan Energi AB, ägt av Trollhättan Stad, är ett energibolag med fokus på att skapa en hållbar infrastruktur och stärka stadsutvecklingen. De erbjuder en omfattande portfölj av tjänster, inklusive elhandel, fjärrvärme, dricksvattenproduktion, avloppsrening och biogasproduktion. Bolaget är känd för att vara en aktiv aktör i att främja hållbarhet i staden, till exempel genom försäljning av grön el och lokalt producerad biogas.

Flexibla Elavtal för Varje Hushåll

Trollhättan Energi AB fokuserar på att erbjuda elavtal som är anpassade för olika behov. Med olika elavtalstyper, inklusive fasta och rörliga priser, ger de kunderna möjligheten att jämföra elavtal och hitta det som passar deras livsstil bäst. Genom att välja Trollhättan Energi AB kan kunderna vara säkra på att de bidrar till en grönare framtid.

Kontakta Trollhättan Energi AB

För mer information om Trollhättan Energi AB:s elavtal och tjänster, eller för att teckna elavtal, kan intresserade kontakta dem via e-post på kontaktcenter@trollhattan.se eller via telefon på 0520-49 50 00.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Trollhättan Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Trollhättan Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Förrådsgatan 2 Box 933 461 29 Trollhättan
E-post kundservice@trollhattanenergi.se
Telefonnummer 020-89 90 00