Tibber AB

Tibber AB: Den Digitala Energiomvälvningen

Tibber AB, etablerat 2016, är inte bara ett elbolag, utan en revolution inom energibranschen. Med en vision om att förändra den traditionella energimarknaden, erbjuder Tibber AB helt digitala elavtal och innovativa lösningar för att minska energiförbrukningen och sänka elkostnaderna för sina kunder. De betonar fördelarna med att använda mindre elektricitet och fokuserar på att sälja förnybar el från sol, vind och vatten.

Smart Teknologi för Smartare Energiförbrukning

Tibber AB använder digital teknologi för att skapa smartare livsstilar. Deras plattform köper den billigaste tillgängliga elen varje timme och deras app ger kunderna realtidsöversikt över priser samt analyser och översikt över hemmets elförbrukning. Smarta funktioner som att ladda elbilar när elpriset är som lägst eller reglera uppvärmning under natten och helgdagar är exempel på hur de effektiviserar energianvändningen.

Kontakt och Information

För mer information om Tibber ABs tjänster eller för att teckna ett elavtal, kan kunder kontakta dem via deras hemsida eller e-post. Tibber AB är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga energilösningar för sina kunder.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Tibber AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Tibber AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Vattugatan 17, 111 52 Stockholm, Sverige
E-post hello@tibber.com
Telefonnummer -