Töre Elförsäljning AB

Töre Elförsäljning AB: Nära och Personlig Elförsörjning

Töre Elförsäljning AB, en del av Töre Energi, har en lång historia av att leverera el till invånarna i Töre sedan tidigt 1900-tal. Kända för sin nära kundkontakt och personliga service, står de ut som ett elbolag som värderar sina kunders specifika behov och situationer. Med omkring 1 000 abonnenter och en inriktning på säker och pålitlig eldistribution, fokuserar de på att underhålla och förnya sitt elnät för att erbjuda en störningsfri elförsörjning.

Flexibla och Kundanpassade Elavtal

Hos Töre Elförsäljning AB kan kunderna välja mellan olika typer av elavtal, inklusive både fasta och rörliga alternativ. Företaget erbjuder inte prisgaranti, men lägger stor vikt vid att skapa enkelhet och transparens i sina avtal, vilket underlättar för kunderna att jämföra elavtal och hitta det mest lämpliga alternativet.

Kontakt och Service

För mer information eller för att teckna elavtal med Töre Elförsäljning AB, är kunder välkomna att kontakta dem via e-post på info@toreenergi.se eller telefon 0923-64 00 13. Med sin långa erfarenhet och lokala närvaro är de en viktig del av Töresamhället.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Töre Elförsäljning AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Töre Elförsäljning AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Hantverksvägen 14 950 40 Töre
E-post tore.energi@telia.com
Telefonnummer 0923-640013