Svensk Kärnkraft AB

Svensk Kärnkraft AB: En Kraftfull Partner för Hållbar Energi

Svensk Kärnkraft AB utmärker sig i elmarknaden genom sitt unika fokus på 100% kärnkraft. Med sitt säte i Malmö, strävar detta privatägda elhandelsbolag efter att säkerställa trygg och stabil el för alla. Bolaget erbjuder enkla och transparenta prissättningar, vilket gör det lätt för konsumenter att jämföra elpris och teckna elavtal som stödjer kärnkraft.

Enkelhet och Tydlighet i Erbjudandet

Svensk Kärnkraft AB satsar på att hålla sitt erbjudande enkelt och rakt. De tar sitt låga inköpspris på elkraft och lägger endast till en liten marginal per kilowattimme, samt en fast månadsavgift. Detta ger kunder möjlighet att hitta billigaste elavtalet med tydlig prissättning och utan bindningstider eller krångel.

Kontakta Svensk Kärnkraft AB

För att få mer information om Svensk Kärnkraft AB:s elavtal, eller för att teckna ett avtal, kan du kontakta dem via e-post på [email protected] eller besöka deras hemsida. De står redo att bistå med råd och hjälp för de som önskar stödja svensk kärnkraft genom sitt elval.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Svensk Kärnkraft AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Svensk Kärnkraft AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress
E-post kundservice@karnkraft.se
Telefonnummer 010-101 40 20