Sundsvall Energi AB

Sundsvall Energi AB: Det Lokala Energiföretaget med Hjärta för Regionen

Sundsvall Energi AB, ägt av Sundsvalls kommun och en del av Stadsbacken AB, utmärker sig som ett mindre energibolag med en stark lokal närvaro och engagemang i Sundsvallsregionen. De producerar, levererar och säljer energi i form av värme, kyla och el, och deras arbete bidrar aktivt till regionens utveckling.

Anpassade Elavtal för Sundsvallsbor

Sundsvall Energi erbjuder olika elavtal som är skräddarsydda för att möta Sundsvallsbornas behov. Detta inkluderar både fasta och rörliga elavtal, där kunderna kan jämföra elavtal och välja det alternativ som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomi. Genom att välja Sundsvall Energi som elhandelsbolag stödjer man även den lokala utvecklingen.

Kontaktuppgifter

För mer information om Sundsvall Energis elavtal och tjänster, eller för att teckna elavtal, kan du kontakta dem via e-post på kundservice@sundsvallenergi.se eller ringa på 060-192200. Deras engagerade team finns tillgängligt för att hjälpa dig med alla dina energirelaterade frågor.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Sundsvall Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Sundsvall Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Besöksadress: Norra Järnvägsgatan 1 851 85 Sundsvall Postadress: 851 85 Sundsvall
E-post elhandel@sundsvallenergi.se
Telefonnummer 060-19 20 80