Sollentuna Elhandel AB

Sollentuna Elhandel AB – Ditt Lokala Val för Hållbar El

Sollentuna Elhandel AB, som är en del av SEOM, står ut som ett elbolag dedikerat till Sollentunaborna. De erbjuder 100% förnybar el, vilket gör dem till ett miljövänligt och etiskt val för elanvändare som värderar hållbarhet högt.

Säkra och Schyssta Elavtal

Hos Sollentuna Elhandel AB kan du vara trygg i ditt val av elavtal. De fokuserar på att erbjuda avtal med rättvisa villkor, utan dolda avgifter. Genom deras tjänster bidrar de aktivt tillbaka till kommunen och dess invånare, vilket skapar en stark lokal anknytning och gemenskap.

Anpassade Elavtal för Varje Behov

Med en rad olika elavtalsalternativ som rörligt pris, fast pris, timpris och ett nytt mixpris erbjuder Sollentuna Elhandel AB lösningar som passar varje unik situation.

Medveten Elkonsumtion och Flexibilitet

För de mer medvetna elkonsumenterna finns alternativet att välja ett timprisavtal, vilket tillåter justeringar av elkonsumtionen baserat på timvisa elpriser.

Kontakta Sollentuna Elhandel AB

För mer information eller för att teckna ett elavtal, kontakta Sollentuna Elhandel AB på telefon 08-623 88 01 eller via e-post på kundtjanst@seom.se. De är tillgängliga för att vägleda dig till det bästa elavtalet för din situation.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Sollentuna Elhandel AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Sollentuna Elhandel AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Box 972 191 29 SOLLENTUNA Besöksadress:Knistagårds väg 12, Knista Gård
E-post kundtjanst@seom.se
Telefonnummer 08-623 88 00