Sölvesborgs Energi AB

Sölvesborgs Energi AB - Elhandel med Lokal Förankring

Sölvesborgs Energi AB, en del av Sölvesborgs kommun, erbjuder el och andra energitjänster med en stark lokal förankring och omtanke. De säkerställer tillgång till grundläggande tjänster som el, fjärrvärme, vatten och fibernät, och bidrar till utvecklingen av Sölvesborg.

Flexibla Elavtal för Varje Behov

Sölvesborgs Energi AB erbjuder olika typer av elavtal, inklusive fasta och rörliga elavtal. De har fler fasta än rörliga elavtal, vilket ger kunderna möjlighet att välja mellan stabilitet och flexibilitet i priserna. Detta innebär en anpassning till varje kunds unika behov och förbrukningsmönster.

Fokus på Förnybar Energi

Företaget erbjuder möjligheten att teckna elavtal med förnyelsebar energi. Denna möjlighet stärker deras åtagande att stödja hållbara energikällor och bidra till en grönare framtid, även om detta kan innebära en extra kostnad för konsumenterna.

Kontakt och Information

För mer information om Sölvesborgs Energi AB:s tjänster och elavtal, eller för att teckna ett nytt avtal, kan du kontakta dem via telefon på 0456-81 68 80 eller e-post info@solvesborgenergi.se.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Sölvesborgs Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Sölvesborgs Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Sölvesborgs Energi AB 294 80 SÖLVESBORG
E-post info@solvesborgenergi.se
Telefonnummer 0456-81 68 80