OKQ8

Upptäck fördelarna med OKQ8 som ditt elbolag

Vid valet av elbolag är det viktigt att jämföra elavtal för att hitta det billigaste elavtalet som passar just dina behov. OKQ8 erbjuder inte bara drivmedel utan har även etablerat sig som en pålitlig leverantör inom elbranschen. Genom att teckna elavtal med OKQ8 kan kunder njuta av konkurrenskraftiga priser och transparenta villkor.

Fördelar med att välja OKQ8

Att jämföra elpris och elavtal är ett effektivt sätt att spara pengar på dina energikostnader. OKQ8 utmärker sig genom att erbjuda ett av marknadens mest förmånliga elavtal, där kunden alltid står i fokus. Med ett engagemang för hållbarhet och miljö, strävar bolaget efter att leverera grön el till alla sina kunder.

Kontakta OKQ8 för mer information

Är du intresserad av att veta mer om hur du kan spara pengar genom att jämföra elbolag och teckna ett elavtal med OKQ8? Besök deras hemsida eller kontakta deras kundtjänst via kundservice@okq8.se eller ring dem på 010-455 00 00 för personlig rådgivning.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både OKQ8 och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om OKQ8 elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Box 23 900 104 35 Stockholm
E-post el@okq8.se
Telefonnummer 020-65 65 65