Lykta

Information om Lykta

Elpriser & villkor Lykta hittar du hos Elmarknad.se. Bolaget är inte anslutna till Elmarknads tjänst, därav finns endast statistik och prisuppgifter hos Elmarknad.se! En ansökan går således inte att fullfölja. Lykta har 0 aktiva elavtal hos Elmarknad.se. Bolaget har fler antal fasta elavtal än rörliga just nu. Antalet fasta elavtal är 0 och antalet rörliga elavtal med månadspris är 0 och antalet med timpris är 0.


Vad ingår i ditt elavtal hos Lykta?

Hos Lykta kan du betala med E-faktura, autogiro, traditionell pappersfaktura, du väljer detta i samband med att du ansöker om ett elavtal. Bolaget är inte certifierade inom Schysst Elhandel. Bolaget kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men som standard gör de det inte vilket innebär att de kan tillkomma en avgift. Bolaget erbjuder inte prisgaranti på sina fasta eller rörliga avtal. Prisgaranti innebär kortfattat att elbolaget matchar ett annat elhandelsbolags pris.


Kontaktuppgifter Lykta

Lykta har sitt huvudsäte på Lykta AB Tomtebogatan 5 113 39, Stockholm. Elbolaget kan nås på telefonnummer eller om du vill skicka mail så gör du de på hej@lykta.energy. Du kan enkelt se priser och villkor elavtal tillhörande Lykta via Elmarknad.se jämförelsetjänst.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
AdressLykta AB Tomtebogatan 5 113 39, Stockholm
E-posthej@lykta.energy
Telefonnummer

Information om Lykta elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Lykta och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt