Lerum Elhandel AB

Lerum Elhandel AB – Ditt Lokala Val för Hållbar Energi

Lerum Elhandel AB är kända för att leverera billigaste elavtalet med ett fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Som en del av Lerum Energi-koncernen, är de dedikerade till att erbjuda elavtal som gagnar både miljön och konsumenten.

Flexibla Elavtal för Alla Behov

Med Lerum Elhandel AB kan du enkelt jämföra elavtal. De erbjuder både rörliga och fasta elavtal, vilket ger kunderna möjlighet att välja det alternativ som bäst passar deras unika behov och förbrukningsmönster.

Engagemang för Hållbarhet och Lokalsamhället

Lerum Elhandel AB skiljer sig från andra elbolag genom sitt starka engagemang för hållbarhet och lokal utveckling. Genom att välja deras elavtal bidrar du till en mer hållbar energiframtid och stödjer lokala miljöprojekt.

Kontakta Lerum Elhandel AB

För mer information om hur du kan teckna elavtal eller för hjälp med att jämföra elbolag, kontakta Lerum Elhandel AB. De är dedikerade till att erbjuda personlig service och anpassade energilösningar för dina behov.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Lerum Elhandel AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Lerum Elhandel AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Elvägen 7, 443 61 Stenkullen
E-post kundservice@lerumenergi.se
Telefonnummer 0302-55850