Jämtkraft AB

Jämtkraft AB - En Ledare i Förnybar Energi

Jämtkraft AB utmärker sig som en pålitlig leverantör av elavtal med en stark betoning på förnybar energi. De erbjuder sina kunder möjligheten att teckna elavtal som är 100% förnybara, med energi från sol, vind, vatten och skog.

Varierande Elavtal för Varje Behov

Hos Jämtkraft kan du jämföra elavtal och välja mellan förvaltade elavtal och rörliga elpriser. Deras unika Jämtpriset är ett förvaltat elavtal som ger ett jämnare och långsiktigt bättre pris genom att följa marknadspriset och undvika högsta pristoppar.

Fördelar med Rörligt och Förvaltat Elpris

Med Jämtkrafts rörliga elpriser får du ett pris som anpassas efter elmarknadens svängningar, vilket passar dig som är villig att ta en risk för lägre priser. Jämtpriset, å andra sidan, erbjuder ett mer stabilt och långsiktigt pris genom att experter bevakar och optimerar elpriset över tid.

Kontakta Jämtkraft AB

För mer information om hur du kan jämföra elpriser eller teckna elavtal med Jämtkraft AB, kontakta dem på info@jamtkraft.se eller 063-149000.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
AdressKyrkgatan 21 Box 394 831 25 ÖSTERSUND
E-postinfo@jamtkraft.se
Telefonnummer063-149000

Information om Jämtkraft AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Jämtkraft AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt