Greenely

Greenely - Framtiden för Smarta Elavtal

Greenely står ut som en innovatör inom energibranschen, och erbjuder kunderna möjligheten att teckna elavtal som inte bara är prisvärda, utan också smarta. Med hjälp av modern teknik erbjuder Greenely några av de billigaste elavtalen på marknaden.

Jämför Elavtal på ett Nytt Sätt med Greenely

Greenely gör det enkelt att jämföra elavtal genom deras användarvänliga app, som ger en överblick över elanvändning och kostnader. Detta gör det lättare för konsumenter att aktivt jämföra elpriser och optimera sin energiförbrukning.

Varför Välja Greenely?

Att välja Greenely innebär inte bara att spara pengar. Det är också ett val för en mer hållbar framtid. Som en ledande aktör i omställningen till förnybar energi, hjälper Greenely sina kunder att göra medvetna val som gynnar både plånboken och planeten.

Kontakta Greenely för Mer Information

För att lära dig mer om hur du kan teckna elavtal med Greenely, eller för hjälp med att jämföra elbolag, kontakta dem via deras hemsida eller ladda ner deras app för en personlig upplevelse.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Greenely och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Greenely elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Vasagatan 40 111 20 Stockholm
E-post support@greenely.se
Telefonnummer