Falkenberg Energi AB

Falkenberg Energi AB - Lokal Energi för En Hållbar Framtid

Falkenberg Energi AB, ett elbolag i hjärtat av Falkenberg, är känt för sitt engagemang i att erbjuda hållbara och pålitliga energilösningar. Med ett brett utbud av tjänster, inklusive elhandel och fjärrvärme, är de en viktig partner i regionens energiförsörjning.

Teckna Elavtal med Falkenberg Energi

För de som önskar teckna elavtal, erbjuder Falkenberg Energi både fasta och rörliga priser, vilket gör det möjligt för kunderna att hitta det billigaste elavtalet som passar deras behov.

Jämför Elpriser och Håll Nere Kostnaderna

Att jämföra elpriser blir enkelt med Falkenberg Energi. Deras transparenta prisstruktur och kundfokuserade strategi gör det enkelt för kunder att göra välgrundade val och jämföra elbolag.

Utmärkt Kundservice och Stöd

Falkenberg Energi sätter stor vikt vid sin kundservice, med en dedikerad personal som är redo att hjälpa kunder med alla typer av frågor, från fakturering till energirådgivning.

För mer information eller för att teckna ett elavtal, besök www.falkenberg-energi.se eller kontakta dem på 0346-88 67 00.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Falkenberg Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Falkenberg Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Bacchus väg 1, 311 80 Falkenberg
E-post energi@falkenberg.se
Telefonnummer 0346-886700