DoGood El

DoGood El - Ett miljövänligt val för ditt hem

DoGood El, ett familjeägt elbolag, är en framträdande aktör på den svenska elmarknaden. De är engagerade i att erbjuda 100% förnybar och fossilfri el till konsumenter, vilket gör dem till ett attraktivt val för miljömedvetna hushåll. Med en filosofi som kombinerar miljöhänsyn med konkurrenskraftiga priser, strävar DoGood El efter att göra hållbar energi tillgänglig för alla.

Teckna förmånliga elavtal med DoGood El

För de som önskar teckna elavtal erbjuder DoGood El enkelhet och transparens. Med fokus på att vara bland de billigaste elavtalen på marknaden, ger de sina kunder möjligheten att göra ekonomiskt och ekologiskt hållbara val.

Jämför elpriser och elavtal

DoGood El står ut i jämförelser när konsumenter vill jämföra elavtal och elpriser. Deras engagemang för låga priser och hög kvalitet på tjänsterna gör dem till ett attraktivt alternativ för de som vill jämföra elbolag.

Personlig service och support

Med en dedikerad kundtjänst och personlig support, är DoGood El alltid redo att hjälpa sina kunder med alla typer av frågor rörande elavtal och energiförbrukning.

För mer information om DoGood El och deras tjänster, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både DoGood El och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om DoGood El elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Skeppsgatan 19, 211 11 Malmö
E-post info@dogoodel.se
Telefonnummer 040-39 89 00