Bodens Energi AB

Bodens Energi AB - Din lokala energipartner

Bodens Energi AB, etablerat 1979 och helägt av Bodens kommun, är en vital kraft i Bodens energilandskap. Företaget är dedikerat till att leverera hållbara energilösningar och är djupt förankrat i kommunens utveckling. Med en årlig produktion av cirka 305 GWh fjärrvärme och 30 GWh el, är de en pålitlig leverantör av ren energi.

Teckna hållbart elavtal med Bodens Energi

För de som önskar teckna elavtal, erbjuder Bodens Energi möjligheten att välja mellan 100% förnybar eller återvunnen el. Med fokus på miljövänliga energilösningar, är de ett självklart val för miljömedvetna konsumenter.

Effektiva energilösningar och Kundservice

Bodens Energi tillhandahåller inte bara jämförbara elpriser utan också innovativa tjänster som Smart Värme och solcellslösningar. Deras kundservice är tillgänglig för att hjälpa till med alla frågor gällande elavtal och energitjänster.

En partner för framtiden

Genom att välja Bodens Energi som din energileverantör, stödjer du ett företag som arbetar för ett hållbart Boden. För mer information, besök deras hemsida eller kontakta dem via 0921-582 00.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Bodens Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Bodens Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress
E-post
Telefonnummer