Bixia AB

Upptäck Bixia AB - Experten på förnybar Energi

Bixia AB, ett dynamiskt företag grundat 1997, är en pionjär inom förnybar energi med ett huvudkontor i Linköping. Med sitt fokus på solenergi, vindkraft och vattenkraft erbjuder Bixia innovativa lösningar för hållbar energiproduktion.

Teckna elavtal med Bixia - Enkel och miljövänlig

För de som vill teckna elavtal, är Bixia det självklara valet. De erbjuder enkla och skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag, och strävar ständigt efter att leverera billigaste elavtalet med hög kvalitet och service.

Jämför Elpris och Elavtal

För konsumenter som vill jämföra elpris och elavtal, ger Bixia en transparent och enkel översikt. Deras engagemang i förnybar energi och hållbara lösningar gör dem till en attraktiv partner för miljömedvetna kunder.

Bli en del av Bixias Framgångssaga

Att välja Bixia är inte bara ett val av elbolag, det är ett val för en hållbar framtid. För att lära dig mer om Bixia och deras erbjudanden, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt på 0771-60 30 30.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Bixia AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Bixia AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Huvudkontor: Bixia AB Box 1510 581 15 Linköping
E-post kundservice@bixia.se
Telefonnummer 0771-60 30 30