Trelleborgs Energi AB

Trelleborgs Energi AB: Energi för Framtiden och Miljön

Trelleborgs Energi AB, bildat genom en sammanslagning av Trelleborgs Energiförsäljning AB och Trelleborgs Fjärrvärme AB, är ett energibolag med starkt fokus på att skapa en klimatsmart kommun i Trelleborg. De arbetar för att leverera energitjänster på ett hållbart och innovativt sätt, och deras fokus ligger på att erbjuda kundanpassade lösningar inom elhandel, fjärrvärme och annan energirelaterad verksamhet.

Anpassningsbara Elavtal och Miljömedvetna Lösningar

Med ett mål om att möta kundens unika behov erbjuder Trelleborgs Energi AB olika typer av elavtal, inklusive rörliga och fasta alternativ. Deras engagemang för miljön reflekteras i deras val av energikällor, som fokuserar på förnybara alternativ såsom sol-, vind- och vattenkraft. Detta gör det möjligt för kunder att göra ett miljömedvetet val när de tecknar elavtal.

Kontakta Trelleborgs Energi AB

För mer information om Trelleborgs Energi AB:s elavtal och tjänster, eller för att jämföra elpriser och teckna ett nytt avtal, kontakta dem via e-post på energi@trelleborg.se eller telefon 0410-73 38 00.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Trelleborgs Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Trelleborgs Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Post: Rådhuset 23183 Trelleborg Besök: Skyttsgatan 16
E-post elhandel@trelleborg.se
Telefonnummer 0410-733800