Nossebro Energi

Nossebro Energi – Lokalt Elbolag med Personlig Touch

Nossebro Energi AB, med huvudkontor i Nossebro, är ett elbolag som erbjuder både fasta och rörliga elavtal. De har ett stort antal fasta elavtal och även rörliga elavtal med månadspris och timpris. De är inte certifierade inom Schysst Elhandel och erbjuder inte prisgaranti på sina avtal. Nossebro Energi kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men detta är inte standard och kan innebära en extra avgift.

Förnyelsebar Energi och Flexibla Betalningsalternativ

Kunder kan välja mellan olika betalningsalternativ som E-faktura och pappersfaktura när de tecknar sitt elavtal. Trots att de inte erbjuder prisgaranti, ger de kunderna möjlighet att välja mellan olika elavtalstyper, vilket kan vara till fördel för olika förbrukningsmönster.

Kontakta Nossebro Energi

För mer information om att jämföra elavtal eller teckna elavtal, nås Nossebro Energi på kundtjanst@nossebroenergi.se eller telefon 0512-798100. De erbjuder en personlig service och skräddarsydda lösningar för sina kunder.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Nossebro Energi och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Nossebro Energi elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Liljegatan 15 465 30 NOSSEBRO
E-post kundtjanst@nossebroenergi.se
Telefonnummer 0512-798100