Brittedals Energi AB

Brittedals Energi AB - Din lokala källa till förnybar energi

Brittedals Energi AB, beläget nära Hässleholm, är ett unikt energibolag med en stark lokal förankring. Som en ekonomisk förening ägs och drivs de av sina medlemmar, vilket ger dem en nära relation till de samhällen de tjänar. De är kända för att generera el med hjälp av två vattenkraftverk, vilket återspeglar deras engagemang för hållbar energiproduktion.

Teckna elavtal med Brittedals Energi

För de som är anslutna till Brittedals elnät, erbjuder Brittedals Energi enkla och förmånliga möjligheter att teckna elavtal. Med flexibla avtal som fast eller rörligt elpris, anpassar de sig till kundernas behov och erbjuder även förnybar el som ett tillval.

Kundservice och support

Med sin högkvalitativa kundservice, står Brittedals Energi redo att erbjuda hjälp och stöd till sina kunder. De är tillgängliga både via telefon och e-post och har en användarvänlig webbplats där kunder kan hantera sina elavtal och fakturor online.

Välj Brittedals Energi för hållbar och lokal el

Att välja Brittedals Energi innebär att stödja ett företag som är engagerat i hållbar energiproduktion och samhällsutveckling. För mer information eller för att teckna ett elavtal, besök Brittedals Energis hemsida eller kontakta dem på 0451-306 21.

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Brittedals Energi AB och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Information om Brittedals Energi AB elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress Östra Järnvägsgatan 15 28275 Hästveda
E-post kundservice@brittedal.se
Telefonnummer 0451-30621