Compricer » Information om jämförelsetjänsten Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst för privatekonomi som hjälper konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantörer inom olika områden som försäkringar, el och lån. Tjänsten är gratis att använda och de erbjuder även hjälp via telefon. De är registrerade som försäkringsdistributör hos Bolagsverket och står under tillsyn av Finansinspektionen. Sedan starten 2005 har Compricer hjälpt miljontals svenskar att jämföra, byta olika typer av avtal och spara pengar. Compricer ägs av Schibsted, en internationell mediekoncern som är ägare i flera företag som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket. Compricer jämför elavtal samt även försäkringar & lån.


Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp aktuella elavtal från olika elbolag i ditt elområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt

Vilka elbolag finns hos Compricer?

Compricer jämför tjänster från över 350 olika företag, inklusive både större etablerade bolag och mindre uppstickare. Målet för Compricer är att ge en bred och komplett översikt av erbjudanden på marknaden för att hjälpa konsumenter att ta ett informerat val. Därför försöker vi att inkludera så många företag som möjligt i våra jämförelser. Dock kan det hända att vissa bolag väljer att inte delta i jämförelsesajter och vissa mindre partners kan ibland inte hantera den trafik som genereras av oss. Vi arbetar därför ständigt för att få med så många bolag som möjligt i våra tjänster.

Compricer tjänar pengar genom att få provision från de företag som du väljer att köpa tjänster ifrån, när du köper en tjänst genom oss. Vi är oberoende och har ingen förbindelse med någon enskild bank, elleverantör eller försäkringsbolag, vårt mål är att presentera de bästa och lämpligaste erbjudandena för dig som konsument.