Fortum

Information om Fortum

Rörliga elavtal

Bolaget är inte anslutna till Elmarknads tjänst, därav finns endast statistik och prisuppgifter hos Elmarknad.se! En ansökan går således inte att fullfölja. Elpriser & villkor Fortum hittar du hos Elmarknad.se. Fortum har 72 aktiva elavtal hos Elmarknad.se. Bolaget har fler antal fasta elavtal än rörliga just nu. Antalet fasta elavtal är 48 och antalet rörliga elavtal med månadspris är 24 och antalet med timpris är 0.


Vad ingår i ditt elavtal hos Fortum?

Elbolaget är certifierade inom Schysst ELhandel, vilket innebär att de håller en hög kvalité inom kundservice, miljö och klimat. Bolaget erbjuder inte prisgaranti på sina fasta eller rörliga avtal. Prisgaranti innebär kortfattat att elbolaget matchar ett annat elhandelsbolags pris. Bolaget kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men som standard gör de det inte vilket innebär att de kan tillkomma en avgift. Hos Fortum kan du betala med E-faktura, autogiro, traditionell pappersfaktura, du väljer detta i samband med att du ansöker om ett elavtal.


Kontaktuppgifter Fortum

Fortum har sitt huvudsäte på 115 77 STOCKHOLM. Elbolaget kan nås på telefonnummer 020-460000 eller om du vill skicka mail så gör du de på kundservice@fortum.com. Du kan enkelt se priser och villkor elavtal tillhörande Fortum via Elmarknad.se jämförelsetjänst.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
Adress115 77 STOCKHOLM
E-postkundservice@fortum.com
Telefonnummer020-460000

Information om Fortum elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Fortum och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt