Eskilstuna energi och miljö ab

Information om Eskilstuna energi och miljö ab

Bolaget är inte anslutna till Elmarknads tjänst, därav finns endast statistik och prisuppgifter hos Elmarknad.se! En ansökan går således inte att fullfölja. Elpriser & villkor Eskilstuna energi och miljö ab hittar du hos Elmarknad.se. Eskilstuna energi och miljö ab har 78 aktiva elavtal hos Elmarknad.se. Bolaget har fler antal fasta elavtal än rörliga just nu. Antalet fasta elavtal är 45 och antalet rörliga elavtal med månadspris är 15 och antalet med timpris är 15.


Vad ingår i ditt elavtal hos Eskilstuna energi och miljö ab?

Hos Eskilstuna energi och miljö ab kan du betala med E-faktura, autogiro, traditionell pappersfaktura, du väljer detta i samband med att du ansöker om ett elavtal. Bolaget är inte certifierade inom Schysst Elhandel. Bolaget erbjuder inte prisgaranti på sina fasta eller rörliga avtal. Prisgaranti innebär kortfattat att elbolaget matchar ett annat elhandelsbolags pris. Bolaget kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men som standard gör de det inte vilket innebär att de kan tillkomma en avgift.


Kontaktuppgifter Eskilstuna energi och miljö ab

Eskilstuna energi och miljö ab har sitt huvudsäte på Kungsgatan 86, 631 86 Eskilstuna. Elbolaget kan nås på telefonnummer 016-106060 eller om du vill skicka mail så gör du de på kundservice@eem.se. Du kan enkelt se priser och villkor elavtal tillhörande Eskilstuna energi och miljö ab via Elmarknad.se jämförelsetjänst.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
AdressKungsgatan 86, 631 86 Eskilstuna
E-postkundservice@eem.se
Telefonnummer016-106060

Information om Eskilstuna energi och miljö ab elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Eskilstuna energi och miljö ab och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt