GodEl

Information om GodEl

Bolaget är inte anslutna till Elmarknads tjänst, därav finns endast statistik och prisuppgifter hos Elmarknad.se! En ansökan går således inte att fullfölja. GodEl har 0 aktiva elavtal hos Elmarknad.se. Bolaget har fler antal fasta elavtal än rörliga just nu. Antalet fasta elavtal är 0 och antalet rörliga elavtal med månadspris är 0 och antalet med timpris är 0. Elpriser & villkor GodEl hittar du hos Elmarknad.se.


Vad ingår i ditt elavtal hos GodEl?

Bolaget kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men som standard gör de det inte vilket innebär att de kan tillkomma en avgift. Elbolaget är certifierade inom Schysst ELhandel, vilket innebär att de håller en hög kvalité inom kundservice, miljö och klimat. Hos GodEl kan du betala med E-faktura, autogiro, traditionell pappersfaktura, du väljer detta i samband med att du ansöker om ett elavtal. Bolaget erbjuder inte prisgaranti på sina fasta eller rörliga avtal. Prisgaranti innebär kortfattat att elbolaget matchar ett annat elhandelsbolags pris.


Kontaktuppgifter GodEl

GodEl har sitt huvudsäte på Landsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg. Elbolaget kan nås på telefonnummer 0770-457300 eller om du vill skicka mail så gör du de på kundservice@godel.se. Du kan enkelt se priser och villkor elavtal tillhörande GodEl via Elmarknad.se jämförelsetjänst.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
AdressLandsvägen 50A, 172 63 Sundbyberg
E-postkundservice@godel.se
Telefonnummer0770-457300

Information om GodEl elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både GodEl och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt