Öresundskraft

Information om Öresundskraft

Öresundskraft har 0 aktiva elavtal hos Elmarknad.se. Bolaget har fler antal fasta elavtal än rörliga just nu. Antalet fasta elavtal är 0 och antalet rörliga elavtal med månadspris är 0 och antalet med timpris är 0. Elpriser & villkor Öresundskraft hittar du hos Elmarknad.se. Bolaget är inte anslutna till Elmarknads tjänst, därav finns endast statistik och prisuppgifter hos Elmarknad.se! En ansökan går således inte att fullfölja.


Vad ingår i ditt elavtal hos Öresundskraft?

Bolaget är inte certifierade inom Schysst Elhandel. Bolaget kan erbjuda elavtal med förnyelsebar energi, men som standard gör de det inte vilket innebär att de kan tillkomma en avgift. Bolaget erbjuder inte prisgaranti på sina fasta eller rörliga avtal. Prisgaranti innebär kortfattat att elbolaget matchar ett annat elhandelsbolags pris. Hos Öresundskraft kan du betala med E-faktura, autogiro, traditionell pappersfaktura, du väljer detta i samband med att du ansöker om ett elavtal.


Kontaktuppgifter Öresundskraft

Öresundskraft har sitt huvudsäte på Box 642 25106 Helsingborg. Elbolaget kan nås på telefonnummer 042-4903000 eller om du vill skicka mail så gör du de på info@oresundskraft.se. Du kan enkelt se priser och villkor elavtal tillhörande Öresundskraft via Elmarknad.se jämförelsetjänst.


Kontaktuppgifter

Typ Uppgift
AdressBox 642 25106 Helsingborg
E-postinfo@oresundskraft.se
Telefonnummer042-4903000

Information om Öresundskraft elavtal

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder klimatneutrala elavtal
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Avtal kan tecknas hos Elmarknad
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Ange ditt postnummer nedan så hämtar Elmarknad.se upp ditt områdes-id. Detta används sedan för att presentera avtal från både Öresundskraft och andra bolag i ditt närområde.

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Kostnadsfritt